14 Aralık 2018 Cuma

Fox Pop Bubble Shooter

Giriş
Merhaba! Fox Pop Bubble Shooter Gizlilik Politikasına hoş geldiniz. Bu politika Fox Pop Bubble Shooter ve diğer grup şirketlerinin (hepsi için «Fox Pop Bubble Shooter», «biz», «bizim» veya «bize» kullanılmaktadır) ve üçüncü taraf pazarlama ve reklam ortaklarının sizin hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığını, işlediğini ve paylaştığını açıklar.
Bu Gizlilik Politikası www.pokutwold.com adresli web sitemizde, mobil cihazlarda, bilgisayarlarda veya Facebook gibi diğer platformlarda oynanan tüm oyunlarımız için geçerlidir. Tüm platformlardaki Pazarlama ve Reklam aktiviteleri ile zaman zaman sağlayabileceğimiz diğer hizmetler için geçerlidir. Bu Gizlilik Politikasında oyunlarımız, web sitelerimiz, pazarlama ve reklam aktivitelerimiz ve diğer hizmetlere topluca "Hizmetler" denmektedir.
Oyunlarımızı indirerek, oyunlarımıza erişerek ve/veya oyunlarımızı oynayarak ya da web sitelerimiz veya Hizmetlerimizle etkileşime girerek, bilgilerinizin bu Gizlilik Politikasına göre, Fox Pop Bubble Shooter›in ve reklam ortaklarımızın da bu Gizlilik Politikasının Pazarlama ve Reklam kısımlarında belirtilen şekilde hedeflenmiş reklam amaçları için kullanılacağını kabul edersiniz. Bu kısımlar, verilerinizin hedeflenmiş reklam amaçları için kullanımına verdiğiniz rızayı nasıl askıya alacağınızı veya geri çekeceğinizi açıklamaktadır. Tarafımıza bilgi sağlamak veya bu Gizlilik Politikasında açıklanan şekilde kullanılması konusunda başka endişeleriniz varsa oyunlarımızı veya diğer Hizmetleri kullanmamalısınız.
Bu Gizlilik Politikasının Fox Pop Bubble Shooter web sitesini (http://www.pokutwold.com/) kullandığınızda geçerli olmadığını lütfen dikkate alın.
Bu Gizlilik Politikası en son 15.12.2018 tarihinde güncellenmiştir.
Oyunlarımızı oynamak
Oyunlarımızı indirerek, oyunlarımıza erişerek ve/veya oyunlarımızı oynayarak ya da diğer Hizmetlerimizi kullanarak, hakkınızdaki bilgilerin tarafımızca toplanmasına rıza göstermiş olursunuz. Cihaz bilgisi, ülke ve bölge ve oyun oynama bilgileri gibi bu verilerin çoğu doğrudan tarafınızdan veya cihazınızdan gelir. Bu verileri optimizasyon, sahteciliği önlemek, oyun içi teklifleri özelleştirmek ve satın alımları doğrulamak amacıyla tarafınıza oyunlarımızı ve Hizmetlerimizi sağlamak için kullanırız.Pazarlama ve Reklam amaçları da dahil olmak üzere bu Gizlilik Politikasında belirtilen diğer amaçlar için de kullanılabilir.
Daha fazla bilgi
Web sitelerimizin ziyaret edilmesi
https://www.pokutwold.com ve diğer web siteleri ve tarafımızdan işletilen forumlar gibi web sitelerimizi (“Web Siteleri“) ziyaret ettiğinizde, bu Web sitelerini nasıl kullandığınız ve bu Web siteleriyle nasıl etkileşime geçtiğiniz gibi hakkınızda bilgiler toplarız. Reklam amaçlarımız ile bağlantılı olarak Web sitelerini işletmek ve optimize etmek ve araştırma veya analiz için de dahil olacak şekilde bir dizi amaçla hakkınızda topladığımız bilgileri kullanabiliriz.
Daha fazla bilgi
Fox Pop Bubble Shooter Profil ve Sosyal Oynama
Bilgilerinizi Fox Pop Bubble Shooter Profilinize ekleyebilir veya üçüncü taraf bir ağ (Facebook gibi) ile hesabınızı Hizmetlerimize bağlayabilirsiniz. Bunu yapmanız durumunda kişisel bilgilerinizi diğer kullanıcılar görebilir ve Pazarlama ve Reklam amaçları da dahil olmak üzere bu Gizlilik Politikasında belirtilen diğer amaçlar için de tarafımızdan kullanılır.
Daha fazla bilgi
Pazarlama
Aşağıda açıklanan şekilde vazgeçmeyi tercih etmediğiniz takdirde, biz veya üçüncü taraf ortaklarımız ilgi alanlarınıza dayalı olarak diğer Fox Pop Bubble Shooter oyunları ve ilgili Hizmetler hakkında tarafınıza pazarlama bildirimleri göndermek için hakkınızda topladığımız bilgileri kullanırız. Örneğin, e-posta gönderebilir, Hizmetlerimiz dahilinde reklam servisi yapabilir veya üçüncü taraf web siteleri, uygulamalar ve İnternete bağlı cihazlara reklam yerleştirebiliriz.
Daha fazla bilgi
Reklam
Oyunlarımız üçüncü taraf ürün ve hizmetlerinin reklamlarını içerebilir. Bu Gizlilik Politikasını kabul ederek ve oyunlarımızı oynamak için oyunlarımızı indirerek veya devam ederek ya da Hizmetlerimizi kullanarak ve bu kısımda açıklanan şekilde ilgi alanına dayalı reklamdan vazgeçmeyi seçmediğiniz sürece, bize ve reklam ortaklarımıza bu gizlilik politikalarında açıklanan şekilde reklamı, hedeflemeyi ve ölçüm sistemlerini iyileştirmek için hakkınızda bilgi toplama ve bu bilgileri kullanma konusunda izin vermiş olursunuz.
Daha fazla bilgi
Reklam tanımlayıcıları, çerezler ve benzer teknolojiler
Oyunlarımızı, Web sitelerimizi ve ilgi alanına dayalı reklamları sunmak için reklam tanımlayıcılarını, çerezleri ve benzer teknolojiler kullanırız. Bu bölümde bu teknolojileri nasıl kullandığımız ve tercihlerinizi nasıl yönetebileceğiniz açıklanmaktadır.
Daha fazla bilgi
Haklarınız
Kişisel bilgileriniz ve bunları nasıl işlediğimizle bağlantılı olarak belirli haklarınız bulunmaktadır. Bu hakları dilediğiniz zaman aşağıdaki İletişim bölümünde belirtilen metotların herhangi biri yoluyla Bizime İletişime Geçerek kullanabilirsiniz.
Daha fazla bilgi
Çocuklar
Oyunlarımızı oynayabilmek ve Hizmetlerimizi kullanabilmek için, nerede yaşadığınıza bağlı olarak belirli bir yaşın üzerinde olmalısınız. Ülkeye göre yaş sınırlamalarının tam listesi için lütfen aşağıya bakın. Aşağıda belirtilen yaşların altındaki kimseden kişisel bilgi toplamayız veya istemeyiz, onlara ilgi alanına dayalı reklam yönlendirmez veya onları hedeflemeyiz ve bilerek bu kişilerin Hizmetlerimizi kullanmasına izin vermeyiz. Aşağıda belirtilen yaşların altındaki bir çocuktan veya çocuk hakkında bilgimiz olabileceğine inanıyorsanız lütfen Bizimle İletişime Geçin.
Daha fazla bilgi
Genel
Gizlilik Politikamız aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi içermektedir:
  • bilgilerinizi kimlerle paylaştığımız ve paylaşma nedenlerimiz;
  • bilgilerinizi güvende tutmak için aldığımız önlemler;
  • verilerinizi işlerken kullandığımız yasal temeller;
  • bilgilerinizi ne kadar süreyle ve nerede sakladığımız;
  • Avrupa Ekonomik Alanı («EEA») dışındaki transferleri de içerecek şekilde bilgilerinizi üçüncü taraflarla ne zaman ve neden paylaştığımız; ve
  • Gizlilik Politikamızda yaptığımız değişiklikler ve güncellemeler.
Daha fazla bilgi
Bizimle İletişime Geçin
Haklarınızın kullanımı da dahil olmak üzere işbu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir konuda sorunuz veya endişeniz varsa bizimle birkaç şekilde iletişime geçebilirsiniz.